Institutt for manuellterapi Sortland AS

Institutt for manuellterapi Sortland ble etablert i 1997 som et privat selskap, og del av IMT-sammenslutningen med klinikker i Alta, Ballangen, Evenskjær, Harstad, Melbu, Mosjøen og Narvik.  Aksjeselskap fra 2005.

IMT`s mål er å gi pasientene med muskel- og skjelettlidelser et optimalt tilbud. Visjonen er å være «Best på muskel- og skjelett». Vi vurderer, gir råd og behandler alle typer lidelser innenfor dette området.

Ved IMT Sortland AS har det vært satset spesielt innenfor ryggomsorgen, nakkeproblematikk og generelle smerter knyttet til muskel/skjelett. Undersøkelse og behandling skal til enhver tid være i tråd med retningslinjer som støtter seg til forskning og dokumentasjon av effekten av tiltak.

Langvarige smertetilstander er belastende for den enkelte og vedkommendes nærmeste familie m.fl. Mange av disse pasientene kan hjelpes til et bedre liv gjennom informasjon og kunnskap om temaet langvarig smerte. Dette tilpasses den enkeltes behov i henhold til forutgående samtale og klinisk undersøkelse. Det er etablert godt samarbeid med Smerteklinikkene UNN Tromsø og Nordlandssykehuset Bodø.

Institutt for manuellterapi Sortland AS har ikke ventetid. Henvisning fra lege er ikke nødvendig, og du som pasient kan få henvisning til røntgen, MR, legespesialist, sykehus, eventuelt sykmelding når slike tiltak er nødvendige.

Sven Erik Fredriksen

Manuellterapeut

76 11 05 40